Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

 

SVETOVANJE ZA MOŠKE

 

''Dressing well is a form of good manners''

                                                  Tom Ford

 

Ker vemo, da ste moški precej manj potrpežljivi, ko gre za vprašanje sloga, mode in nakupovanja, se dela lotimo hitro ter z bistvenimi podatki za vas. Zato, da so svetovanja čim krajša in strnjena so prilagojena in skrajšana na bistvene točke za vas. 

 

 

1. STILSKO SVETOVANJE

 

Pri Nina Vidmar Image Consulting vam pomagamo spremeniti vašo samopodobo, kajti vaš osebni slog je vaša osebna izkaznica. Želimo vam pomagati izraziti in predstaviti sebe na najboljši možen način! Nina Vidmar Image Consulting vam lahko pokaže, kako izbrati pravi slog zase. Slog, ki bo poudaril vaš najboljše lastnosti in prikril tiste, na katere niste najbolj ponosni. Slog, ki bo povečal vašo samozavest in prihranil čas (in denar), med tekanjem iz ene trgovine v drugo. Naredili bomo popolno analizo vašega telesa in obraza, določili vašo obliko obraza in obliko telesa. Poleg tega, da vam svetujemo glede vašega sloga oblačenja, prejmete tudi koristne nasvete v zvezi z vašo pričesko. Naš glavni cilj je, da se počutite fantastično v vaši novi garderobi in ste 100 % zadovoljni s tem, kar vidite v ogledalu!

 

Stilsko svetovanje vključuje:

 

- svetovanje o osebnem slogu, ki ga želite predstaviti/osvojiti,
- prikaz različnih slogov in stajlingov s slikami – bogat slikovni prikaz za lažje razumevanje,
- nasveti kako usklajevati dodatke z oblačili,
- določitev vaše oblike postave in načine pravilnega oblačenja,
- ustvarjanje novega, individualnega in edinstvenega osebnega sloga, ali morda le poudarjanje vašega obstoječega sloga,
- posvet glede sloga, pravih barv, vzorcev in izbire tkanin, ki so primerne za vas,
- vpogled v nove modne trende in kako jih vpeljati v svoj osebni slog,
- pojasnjevanje pomembnosti prvega vtisa, ki ga ustvarite na okolico,
- pregled primernih izgledov za različne priložnosti (srečanja, obletnice, sestanki, prazniki),
 

 

2. PREGLED in ORGANIZACIJA GARDEROBE

 

Med pregledom garderobe ocenimo vsak kos oblačila, skupaj s čevlji in dodatki. Vse analiziramo, da vidimo ali se stvari ujemajo z vašimi potrebami, načinom življenja in željam. To vse je neposredno povezano z vašim tipom postave, načinom življenja, željam, pravo izbiro barv, vzorcev in potiskov, ki so primerni za vas. Nato ločimo oblačila v skupine, očistimo in sistematično organiziramo vašo garderobo.

 

Ko končamo z organizacijo garderobe, naredimo natančen nakupovalni seznam vseh oblačil, ki manjkajo v vaši omari, za vaš popoln izgled, ki smo ga določili. V tem času, je najbolje, da se z nami dogovorite tudi za osebno nakupovanje, saj je to zadnji korak v vaši stilski preobrazbi, ki vam bo dodatno prihranil čas in denar. Na ta način boste dobili le najboljša oblačila, ki vam bodo popolnoma ustrezala in najboljše od vsega – naravnost zaljubljeni boste v vsa oblačila, ki jih boste prinesli iz trgovine!

Pomembna stvar, ki jo morate vedeti je, da vas nikoli ne bomo spremeni v nekoga, ki to očitno niste - želimo samo, da vaša oblačila odražajo vašo osebnost na najboljši možni način in ste videti bolj urejeni ter da prihranite čas in denar. Bistveno je, da vas naučimo kako uspešno in učinkovito graditi vašo garderobo, kaj so osnove, kako narediti zanimive izglede in kako organizirati svojo omaro ter iz tega koraka narediti zabavno doživetje v katerem boste tudi kasneje lahko uživali.

 

Pregled in organizacija garderobe vam omogoča:- natančen pregled in proučitev vseh oblačil ter dodatkov – kaj je primerno, kaj ne in zakaj,
- ureditev garderobe na način, da lahko vidite vsa oblačila, ki jih imate v garderobi,
- obdržimo oblačila, v katerih ste videti super in uživate v nošenju le-teh,
- ločimo oblačila, ki vam ne pristajajo ali preprosto niso primerna za obliko vaše postave,
- osvežitev garderobe, ki vam prihrani čas pri oblačenju, predvsem zjutraj,
- odstranimo poškodovana, prevelika/premajhna in izrabljena oblačila,
- poskrbimo da maksimalno izkoristite oblačila, ki jih že imate in lažje načrtujete vse nadaljnje nakupe,
- ustvarjanje novih izgledov iz oblačil, ki jih že imate v omari,
- poskrbimo da lažje dokupujete oblačila in dodatke, ki vam manjkajo v garderobi,
- da imate veliko idej vsakič, ko odprete omaro in tako brez težav in hitro sestavite videz za vsak dan,
- celotno garderobo prilagodimo vašim željam, potrebam, načinu življenja in delu, ki ga opravljate,
- sestavimo spisek oblačil, ki manjkajo za doseganje vaše optimalne garderobe,
- določanje višine razpoložljivih sredstev za kasnejši nakup novih oblačil (v kolikor se za to odločite),
- končno poročilo in izdelava natančnega načrta nakupa manjkajočih oblačil.

 

3. OSEBNO NAKUPOVANJE


Pri Nina Vidmar Image Consulting vemo, da je nakupovanje oblačil pogosto nepotreben stres, še posebej, če ne veste, kaj vam ustreza in kje najti prava oblačila. In če menite, da je osebno nakupovanje samo za nekoga, ki želi prenoviti svojo celotno garderobo, vam moramo povedati, da mnogokrat pomagamo izbrati tudi samo peščico ali celo samo en kos oblačila za posebno priložnost! To je zato, ker vam ne vsiljujemo izdelkov - smo tukaj, da skupaj z vami najdemo in izberemo oblačila, ki so vam všeč, vam pristajajo in vas odražajo na najboljši možen način. Brez kompromisov! Ja, vse se vrti okoli vas in kaj je vam všeč; mi pa vam pomagamo ustvariti vaš želeni videz.

Poleg tega smo še posebno dejavni na področju sestavljanja poslovnih izgledov. Skrbimo za dober izgled poslovnih ljudi in zagotavljamo, da so na vsakem koraku videti strokovno in zanesljivo.

 

 

Osebno nakupovanje vključuje:

 

- sproščeno nakupovanje brez nepotrebnega stresa,
- izbor primernih kosov oblačil za vas in vašo obliko postave,
- svetovanje med nakupovanjem in izbira primernih oblačil in izgledov glede na vaše želje, način življenja in dela, ki ga opravljate,
- preizkušanje novih oblačil in stilov, na katere prej niste pomislili, da bi jih nosili (in vam popolnoma ustrezajo),
- dobite ideje kje in kako hitro ter učinkovito nakupovati nova oblačila,
- kako delati kombinacije in kako se izogniti zgrešenim ter nepotrebnim nakupom,
- kdaj je najbolj primerno nakupovati sezonska oblačila in zakaj,
- kaj so pametni nakupi in za katere kose oblačil je vredno odšteti nekaj več denarja,
- boljše oblačenje, ki se bo brez težav vklopilo v vaš razpoložljiv proračun,
- praktični prikaz zakaj nekatera oblačila dobro izgledajo na vas in nekatera ne,
- naučimo vas kaj kupiti in kako izbirati oblačila zase tudi, ko nas ni zraven,
- nakupovanje tudi v tujini,
- kako zapraviti manj denarja za oblačila in iz njih iztržiti njihov maskimum pri sestavljanju kombinacij,
- dobite boljšo predstavo o tem, kaj se dobro ujema s čim (tako prihranite čas, denar in stres),
- domov pridete zadovoljni s popolnoma novimi in fenomenalnimi oblačili, ki vam idealno pristajajo.

 

Popolno osebno nakupovanje

 

Sedaj je pravi trenutek in omenimo, da se lahko odločite tudi za popolno osebno nakupovanje. To torej pomeni, če ne želite izgubljati čas za nakupovanje in iskanje oblačil, vendar morate ves čas izgledati brezhibno, bomo mi poskrbeli za vse! Izbrali bomo izločiti stile/kroje, potiske, teksture, barve in vse ostalo, samo za vas!

Vse kar morate storiti je, da preizkusite/pomerite oblačila, ki jih izberemo. To pomeni, da vam ni potrebno prenašati stresa v trgovinah in nakupovalnih središčih – vi oblačila, ki jih izberemo za vas le pomerite. Na ta način ne izgubljajte časa in se ne trudite, da bi našli oblačila in hodili iz ene trgovine v drugo – mi vam jih prinesemo na dom. Popolno osebno nakupovanje je idealeno za poslovne ljudi, ki želijo biti popolnoma in vedno urejeni in tudi za vse, ki želijo imeti čas za njim bolj pomembne reči od nakupovanja oblačil. Popolno osebno nakupovanje vas v celoti razbremeni razmišljanja in nakupovanja vaših oblačil, saj vse to naredimo mi namesto vas. Fantastično kajne?
 

 

4. SESTAVLJANJE OSEBNE in POSLOVNE GARDEROBE

 

 Vizualna podoba ima neverjetno moč! Obstajajo številne študije, ki kažejo, da je naš videz v resnici veliko bolj pomemben, kot si ljudje mislijo. Ko nekoga prvič srečamo, je naš videz v 70 % odvisen od tega, kakšno mnenje si ljudje ustvarijo o nas. In morda se tega sploh ne zavedamo, vendar naš nezavedni um ustvarja mnenje v samo nekaj sekundah, ko smo prvič videli nekoga. Torej, kaj mislite, da je vaš osebni izgled pravi o vas? Imate morda že tisti željen poslovni videz; ali izgledate samozavestni, zanesljivi in vredni zaupanja? Kakšen je prvi vtis, ki ga pustite na ljudi?


Že danes se oblačite primerno za službo, ki si jo želite v prihodnosti in ne za službo, ki jo opravljate danes.

 

 

Pri Nina Vidmar Image Consulting veliko pozornosti namenimo prav določanju in sestavljanju poslovne garderobe za poslovne moške. Imamo znanje in izkušnje, da ustvarimo popoln poslovni videz, ki je natančno prilagojen vam in vašim potrebam. In trik je v tem, da vas že sedaj ustrezno oblečemo za delo vaših sanj (in ne samo za delo, ki ga opravljate danes). Vsa vaša nova garderoba in obleke bodo v skladu z vašimi pričakovanji in idealnem razmerju do tega, kako se želite predstaviti. Poskrbeli bomo, da vsa oblačila odražajo vaše prednosti, strokovnost in tako ljudem sporočajo vaše najboljše lastnosti ter jim pokažejo, kdo v resnici ste.


Z obleko povejte, kdo ste

 

V poslovnem svetu veste, da vtis, ki ga pustite, pogosto igra ključno vlogo pri vodenju vašega podjetja. Ne glede na to, ali gre samo za intervju, nastop na javni televiziji, srečanje s pomembno stranko ali celo zmenek, vse stvari, ki jih nosite (oblačila, lasje ali jakna) so enako pomembna. S tem, kako se oblačimo, svetu sporočamo, kdo smo. In če ste videti, kot da vam ni mar za izgled, vas okolica lahko hitro označi kot površne, nesposobne ali ne vredne zaupanja.

Torej, kako želite, da vas vidijo drugi? Želite biti vodja ali tisti, ki sledi? Ste kreativni ali ponavljajoči se? Ste natančni ali površni? Pasivni ali aktivni?

 

Vsaka stvar, ki jo imate na sebi, sporoča, kdo ste ali kaj si želite, da ljudje vidijo. Delodajalci se morajo ravno tako zavedati, kako pomemben je videz njihovih zaposlenih, saj predstavljajo in odražajo kakovost ter vizijo podjetja. In vse te značilnosti temeljijo na tem, kako se vi (in vaši zaposleni) oblačite. In pri Nina Vidmar Image Consulting smo specializirani za ustvarjanje poslovnega videza, ki označuje natančnost, učinkovitost in sposobnost.

 

Bistvo sestavljanja poslovne garderobe je v tem, da ustvarimo poslovni videz, ki bo dobro vplival na vas in vaše podjetje. Torej, če še nikoli niste pomislili na sestavljanja poslovne garderobe, bomo pokazali, da vam naše storitve lahko še posebej koristijo, če:

 

- delate v resnem podjetju, ali vodite svoje podjetje, vendar vaša oblačila niso dovolj strokovna,
- menite, da nimate ničesar za obleči in zjutraj predolgo traja, da najdete primerna oblačila,
- imate težave s kombiniranjem oblačil in dodatkov,
- se vam zdi, da imate polno omaro oblačil, vendar še vedno nimate dovolj izbire,
- menite, da vaš videz ni dovolj prefinjeno za vaš položaj na delovnem mestu,
- nimate časa niti volje za dolga nakupovanja po trgovinah,
- menite, da nimate občutka za modo in ne veste, kaj vam najbolj ustreza,
- morate izgledati bolj strokovno, elegantno in prefinjeno,
- ne veste kako izraziti osebni slog v vašem poslovnem videzu,
- potrebujete pomoč pri določanju/oblikovanju izgleda za svoje zaposlene,
- želite vaše podjetje povzdigniti na višjo raven,
- morate ustvariti prepoznaven videz ali potrebujete pomoč pri ustvarjanju podobe vaše blagovne znamke,
- morate ustvariti brezhiben poslovni videz, ki bo imel velik vpliv na vašo okolico.


Če kar koli od naštetega zveni znano, vam Nina Vidmar Image Consulting pomaga iz zagate. Z našo storitvijo - Sestavljanje poslovne garderobe, boste prejeli:

 

- nasvete glede sloga oblačenja od strokovnjakov, ki imamo številne stranke in veliko izkušenj,
- premišljeno in v celoti prilagojeno garderobo za vaš poklic skupaj z vašimi željami in potrebami,
- oblačila, ki se bodo lahko usklajevala z vašo obstoječo garderobo,
- poslovni videz, ki bo omogočil več možnosti, kot ste jih imeli doslej,
- odlično možnost ujemanje barv in dodatkov za razvedritev vašega videza,
- prilagojene stile, vzorce in primere za vašo postavo, ki bodo ustvarili ravnotežje v vaši garderobi,
- spoznajte, kaj so ključni elementi poslovnega oblačenja, da se boste v prihodnosti lahko izognili napakam in kupili samo tisto, kar je primerno za vaš poklic,
- spoznali, kako lahko zjutraj enostavno in hitro usklajujete svoja oblačila ali, ko ste v naglici,
- oseben in hkrati profesionalni videz,
- vso potrebno dokumentacijo, koristne nasvete in napotke, ki vam služijo v prihodnosti.

 

5. STAJLING

 

 Način oblačenja, za posebne priložnosti, je način, kako se predstavljamo z našim celotnim izgledom. Prav tako je v neposredni interakciji z našim delom, tako kot v poslovnem svetu, je dober stil eno najmočnejših orožij, ki ga lahko imate v komunikaciji z drugimi. Glavni kodeks oblačenja v poslovnem svetu je odvisen od podjetja v katerem delate, od poslovnih partnerjev in strank, s katerimi ste dnevno v stiku. Zato je zelo pomembno, da najdete popoln videz za posebne dogodke. Pri Nina Vidmar Image Consulting smo prepričani, da vas ne bi smelo biti strah, da se okolici predstavljate kot voditelj in izgledati kar se da najbolje. Ni potrebe, da se počutite slabo, če ste bolj urejeni kot vsi ostali, kajti to lahko le izboljša položaj vašega podjetja in vas postavi v vodstvo.

 

Stiliranje za posebne priložnosti je idealeno za rojstne dneve, poslovna srečanja, obletnice in druge pomembne dogodke. V resnici lahko naše storitve prinesejo koristi vsem, ki:- hočete izgledati odlično za vse posebne priložnosti,
- potrebujete značilno podobo za različne vrste dogodkov, kot so: televizijskih nastopi, poslovna kosila, rojstni dan, praznovanja, promemben sestanek, itd.,
- nosite vedno ista oblačila na pomembne dogodke in ne marate preizkušati novih stvari,
- ne veste kaj obleči za kakšno priložnost,
- kupujete drage obleke in ne veste kako jih lahko nosite tudi kasneje,
- ne razumete določena pravila oblačenja (dress code),
- želite, da je vaš brezhiben izgled opažen in cenjen,
- se vam niti sanja ne, kje kupiti oblačila, ker imate specifičen slog oblačenja,
- postanete živčni, ko gre za nakupovanje oblačil,
- ste le preveč zaposleni in nimate časa, da bi sami nakupovali,
- potrebujete in želite nekoga, ki bo izbral najboljša oblačila namesto vas.

 

Vtisi Naših Strank

 

Pozdravljena,

kot sem že med najinim druženjem oz delom omenil sem sam pri sebi opazil, da imam kar nekaj kosov oblačil, da pa se večinoma poslužujem le par kosov, poleg tega pa sem počasi želel nekoliko spremeniti stil oblačenja iz "elegantno športnega" (kako že... za na piknik :) ) v bolj eleganten posloven stil (more sophisticated... ta mi je všeč :)).
Ja zato sem strica Googla povprašal kdo v deželi tej bi mi lahko pomagal... in mi je na Googlu vašo spletno stran med prvimi ponudilo. Kot mi je v navadi sem sicer pregledal še nekaj naslednji strani, ampak me je vaša spletna stran, vaše formalna izobrazba, izkušnje in tudi blog nekako prepričali, da bi mi lahko najverjetneje vi kej pomagali :)
Malo sem se bal oz imel kakšen pomislek, da slučajno ne bom dobil tako pomoč, da bom mogel začet nosit zadnjo modo in orat ledino z zadnjimi... oz s poskusi uveljavit nove trende... vse na glavo, preveč izstopajoče, ker pač tak nisem.
Po prvem srečanju mi je bil všeč vaš pristop in dejansko analiza kaj sploh si želim, kaj v garderobi imam in v kakšnem poslovnem in privat okolju se gibljem. Najbolj mi je pa bil všeč od samga začetka koncept, da nisem zdej jaz lutka katero je treba oblečt ampak, da sem nevedni Janez katerega je treba naučit kako se sam obleče.
Iz napisanega upam, da se razume, da sem zelo zadovoljen z vašim delom in vam namenjam vse pohvale!
Sedaj po nekaj tednih vam lahko z gotovostjo dajem odlično oceno za vaše delo, saj sem v tem obdobju dobil več pohval kako sem "lep"... lepo oblečen, zjutraj kljub čisto novemu stilu oblačenja nimam velikih težav z oblačenjem oz skladanjem oblačil skupaj :)

 

Robert S., lastnik podjetja, Ljubljana

 

 

Nina Vidmar Image Consulting

 

Na splošno so NVIC storitve sestavljene iz treh delov: stilsko svetovanje, pregled in organizacija garderobe ter osebno nakupovanje. Priporočamo vam, da začnete postopno preobrazbo svojega izgleda s stilskim svetovanjem in nato nadaljujete z ostalimi ter tako dobite najboljše možne rezultate za vašo dolgotrajno preobrazbo. Seveda pa se lahko kadar koli odločite tudi za eno samo storitev, če ocenjujete, da je to tisto kar potrebujete. 
 


 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih