Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

 

POPOLNA STILSKA PREOBRAZBA

 

 

Ste že kdaj videli osebo, ki je vstopila v prostor in je s svojim videzom in karizmo obsijala celoten prostor, tako da so se vsi spraševali, kdo ta oseba je? In kaj, če bi ta oseba lahko bili tudi vi?

 Celotna stilska preobrazba je za vse, ki se počutite malce obremenjeni, nesrečni ali zdolgočaseni s svojim videzom. Moramo poudariti, da je bistvo naše preobrazbe v spreminjanju vaših dosedanjih navad. Pomagamo vam odkriti in poudariti vašo pravo lepoto in vse spremembe, ki jih dosežemo, pozitivno vplivajo na vse vidike vašega življenja. Stilska preobrazba vam bo pomagala razumeti, kaj sploh potrebujete in kaj vam najbolj ustreza, v smislu ličenja, pričeske in oblačenja. Cilj – vaš dovršeni videz, ne glede na to, kako sproščena ali formalna situacija je. Prosimo upoštevajte, da so posvetovanja tako za ženske kot tudi za moške in z največjim veseljem pomagamo vsakomur, ki si želi popolno stilsko preobrazbo svojega izgleda in oblačilnih navad.

Nina Vidmar Image Consulting smo ekipa strokovnjakov, ki imamo številne ugledne stranke. Specializirani smo za poslovni videz, saj so večina naših strank ravno poslovni ljudje, zato se še dodatno potrudimo pri ustvarjanju njihove dovršene poslovne prisotnosti. Vodilnim v podjetjih ali lastnikom le-teh pomagamo oblikovati popoln poslovni slog, ki ga želijo ali morajo prikazati. To je tudi glavni razlog našega dela in image consultinga na splošno – spremeniti ali povzdigniti vaš osebni videz na višjo raven.


Kako poteka VAŠA STILSKA PREOBRAZBA?


Celotna stilska preobrazba vaše podobe ni opravljena v enem samem dnevu. Zakaj? Pomislite, če ste že kar nekaj časa nezadovoljni z vašim videzom, bo tudi nekaj časa trajalo, da spremenite svoje ustaljene navade, ki vam do sedaj niso ravno najbolje koristile. Bistvo je, da ustvarimo celovito preobrazbo vašega videza in vaših splošnih navad, že pri samem razumevanju pravilnega načina oblačenja, nakupovalnih navad in sestavljanju izgledov. In to ni preobrazba, ki bo spremenila samo vaš videz, stilska preobrazba lahko spremeni vaše celotno življenje!

To je razlog, zakaj je popolna stilska preobrazba za nas resen projekt, ki ga je treba narediti na pravi način. Preobrazba bo spremenila vaš videz ter vaše razumevanje osebnega sloga in to za vedno! Naš cilj je, da vam pokažemo, kako izgledati bolje in kako se oblačite na način, ki vam bo najbolj pristajal in poudaril vse vaše najboljše lastnosti. Bistvo je, da za vas najdemo oblačila, ki so vam všeč. Bistvo tiči tudi v tem, da ustvarimo vaš edinstveni slog, v katerem boste uživali in se počutili odlično. Pomembno je, da razumete ta celotni proces zato, da znate sami doseči enak izgled in sestavljati kombinacije, tudi, ko nas ni več z vami. Skozi vse postopke morate razumeti kaj počnemo in zakaj ter se naučiti vse kar je pomembno za vaš dovršen izgled.

Bistvo image consulting-a (svetovanja glede osebnega videza) je v tem, da postopoma spoznate spremembe, ki smo jih dosegli in se naučite kako boste ohranili svoj nov videz za vse življenje. In če še nikoli niste pomislili na popolno stilsko preobrazbo, vam bomo sedaj podrobno pojasnili, kako vam storitev lahko še posebej koristi, če:

 

- potrebujete (splošno) spremembo svojega izgleda,
- bi radi vsak dan izgledali in se počutili odlično,
- mora vaš videz odražati verodostojnost in spoštovanje,
- želite napredovati na vaši poklicni poti,
- se ne počutite dobro v vaših oblačilih,
- želite videti bolj privlačni ali bolj elegantni,
- želite narediti odličen prvi vtis na okolico,
- potrebujete celovito stilsko nadgradnjo,
- bi želeli določili svoj značilen slog,
- vaša oblačila nikakor ne ustrezajo vašemu načinu življenja,
- delate v resnem podjetju ali vodite svoje lastno podjetje, vendar vaša oblačila enostavno ne odražajo dovolj profesionalnosti,
- potrebujete nasvet o tem, kaj obleči in kako je videti bolje,
- si želite biti bolj srečni, ko se pogledate v ogledalo,
- ste enostavno prišli do sklepa, da potrebujete korenito spremembo, saj nikakor ne uspete doseči izgleda, ki si ga želite.

 


Kaj vse zajema STILSKA PREOBRAZBA

 

Karkoli že je vaš razlog, morate vedeti, da stilska preobrazba združuje vse tri glavne image consulting korake: stilsko svetovanje, pregled in organizacijo garderobe ter osebno nakupovanje. Vsa tri svetovanja so ključna in zelo pomembna v preobrazbi vašega izgleda ter samo tako lahko dosežemo absolutno najboljše in dolgotrajne rezultate za vas.

 

Stilsko svetovanje nam najprej omogoča razumevanje, česa si želite in kakšne so vaše potrebe ter želje. To je svetovanje o slogu, ki ga imate sedaj in slogu, ki ga želite predstaviti. Želeni slog, ki vam bo omogočal vpogled v nove trende in vam predstavil čisto novi svet stajlinga.
Nato nam pregled in organizacija garderobe omogočata, da dobimo vpogled v vašo garderobo in vaš sedanji slog oblačenja. To pomeni, da pregledamo vašo celotno garderobo in oblačila – na ta način lahko razumemo vaš okus, izbiro in vaše trenutno stanje garderobe ter najdemo najboljše spremembe, katere želimo doseči in jih opazijo tudi drugi.
Na koncu vas pri osebnem nakupovanju naučimo, kako izbrati oblačila, ki so primerna za vašo obliko postave in izražajo vaše najboljše lastnosti. To vključuje zabavno in sproščeno nakupovanje ter izbiranje posameznih kosov za vas in vaš želeni videz. V kolikor želite izvedeti podrobnosti vsakega svetovanja posebej, si jih lahko preberete na označenih povezavah. Toliko, da spoznate kaj vse zajema določena storitev.

 


Vaša STILSKA PREOBRAZBA ni TV oddaja

 

Treba je razumeti, da popolna stilska preobrazba ni televizijska oddaja, kjer je vse videti povsem enostavno in je končano eni uri. V resnici, če želimo ustvariti dolgotrajne spremembe, je potreben čas. Zakaj? Ker vsaka velika stvar v življenju potrebuje svoj čas. In ker moramo na nek način ‘resetirati’ vse vaše dosedanje navade in vam priučiti nove, pravilne.


Skozi postopna svetovanja vas moramo tudi naučiti, kako se pravilno odločati na vsakem koraku, ko gre za vaš videz. Vsi trije koraki so enako pomembni pri celotnem procesu in nobenega ni mogoče izključiti. Preprosto ni dovolj, da samo na hitro spremenimo vaš videz, če se pri tem procesu ne naučite praktično ničesar, kar bi vam omogočalo, da znate kasneje tudi sami poskrbeti za svoj dovršeni izgled – vsak dan. Želimo vas naučiti, kako boste dosegli enake rezultate, kot smo jih mi skupaj z vami in da se iz te neprecenljive izkušnje naučite največ kar lahko. To je razlog zakaj vašo preobrazbo izvajamo postopoma - začnemo na začetku in korak za korakom nadaljujemo do vaše popolne preobrazbe. Na žalost tukaj ni bližnjic za dolgotrajne in zadovoljive rezultate!


STILSKA PREOBRAZBA in Make up

 

Poleg teh treh storitev (stilsko svetovanje, pregled in organizacija garderobe ter osebno nakupovanje) vas pri Nina Vidmar Image Consulting lahko naučijo vse, kar zadeva ličenja in pravilne nege vaše kože. Ponosni smo, da je Neža Perger del naše ekipe - Neža Perger je uveljavljena make up artistka z neverjetnimi izkušnjami doma in v tujini. Neža meni, da je vsaka ženska lahko boginja, če se neguje s pozitivno energijo in se zaveda lepote, ki ji je bila dana. Poleg tega, da je umetnica ličenja za posebne priložnosti in formalne dogodke, je bila Neža mnogokrat prisotna tudi v svetu mode doma in v tujini. Njena dela vključujejo ličenje za modne revije, oglaševalske kampanje, fotografiranja za modne kataloge. Delovala pa je tudi v okviru najbolj priznanih blagovnih znamk, kot so YSL, Lancome, Giorgio Armani in še mnogi drugi.Seveda, če se nikoli ne ličite in ne potrebujete učenja na tem področju, lahko ta korak preprosto preskočimo. Svetovanje in učenje ličenja je poljubni zadnji korak stilske preobrazbe, v kolikor želite izvedeti več o:


- pravilni negi in proizvodih za vaš tip kože,
- izdelkih, ki bi jih bilo dobro uporabljati,
- katere proizvode resnično potrebujete in kateri vam jemljejo zgolj prostor v omari,
- na kakšen način uporabiti proizvode, ki jih že imate doma,
- kako pametno nakupovati produkte,
- kako narediti urejen in hiter make up,
- na kakšne načine doseči obstojen make-up,
- tem, kako nanašati vsakodnevna ličila – dnevni make up,
- tem, kaj je primerno za poslovno ličenje – poslovni make up,
- tem, kako se naličiti za formalne ali večerne dogodke – večerni make up,
- kakšen make-up lahko postane vaš osebni make-up, ki je v skladu s tem, kar počnete in v harmoniji z vašo celotno osebnostjo,
- trikih in veščinah ličenja, ki vam bodo pomagali izgledati mlajše in bolj privlačne.


Stilska Preobrazba, Pričeska In Dodatki


Seveda pri popolni stilski preobrazbi obravnavamo tudi vašo pričesko. Pravilno obliko, dolžino in barvo las glede na vašo obliko obraza, vašo osebno barvno skupino in vaše želje. Svetujemo vam, kateri stil pričeske je najprimernejši za vas in katere barve las bi vam pristajale. V kolikor nosite očala, vam bomo tudi svetovali kateri okvirji očal so pravi za vas in vaš poklic, kajti z očali lahko izgledate bolj privlačni, zanimivi in ne na zadnje tudi bolj profesionalno.


PREJMETE CELOTNO DOKUMENTACIJO


Pomembno je omeniti, da celoten postopek vaše preobrazbe sproti dokumentiramo in dobili boste vse zapiske ter napotke, ki vam lahko služijo za kasneje, saj jih lahko kadarkoli prelistate in si tako osvežite spomin. To pa še ni vse! Tudi, ko je vaša popolna stilska preobrazba končana, nas lahko kadarkoli pokličete ali nam pišete v kolikor potrebujete dodatne nasvete.VSAJ 2 DNI ZA VAŠO STILSKO PREOBRAZBO


Popolna stilska preobrazba se običajno izvede v dveh dneh, zato imate dovolj časa, da se prilagodite spremembam in počasi predelate vse kar boste izvedeli novega. Kot vedno prvi dan začnemo s stilskim svetovanjem in pregledom vaše garderobe, ki poteka na vašem domu.

Naslednji dan pa se odpravimo še na ključno osebno nakupovanje. Časovni okvir posameznih storitev je povsem odvisen od več dejavnikov in je prilagodljiv predvsem vam. Vse je odvisno od tega, koliko oblačil imate (in bi jih radi nadomestili), kakšen je vaš proračun in želje. Še enkrat omenimo, da popolne stilske preobrazbe ni mogoče v celoti izvesti v enem samem dnevu, saj jo želimo izvesti na pravilen način, ki ima dolgoročne učinke v nasprotnem primeru pa se je raje ne lotimo. Tudi časovno se nikakor ne bi izšlo v enem samem dnevu.

 

Pri Nina Vidmar Image Consulting ne spreminjamo vaše osebnosti in vas pretvorimo v nekaj kar niste - vse kar s popolno stilsko preobrazbo počnemo je, da ustvarimo vtis. Popoln vtis, ki ga tudi ostali lahko vidijo in začutijo. In to je zelo preprosto - če ste videti fantastično se boste tako tudi počutili. Saj veste, da ljudje pogosto sodimo knjigo po njenih platnicah (in ljudi na podlagi njihovega videza) in obstajajo situacije v življenju, kjer enostavno moramo izgledati najbolje kar lahko.


Zato boste z izboljšanim videzom lahko na splošno pozitivno vplivali na svoj vtis, ki ga pustite na ljudi okoli vas. Posebno pozornost posvečamo ustvarjanju poslovnih izgledov in točno vemo, kateri tip obleke gre najbolje z vlogo v smislu avtoritete in dostopnosti. Mi vam lahko pomagamo izgledati najboljše v različnih situacijah - čez dan, na večerjah, sestankih, srečanjih, praznovanjih itd. In skrivnost našega uspeha je v sposobnosti, da najdemo laskavo obleko, ki bo ustrezala vam osebno in vašemu telesu v vsaki situaciji.


In ne samo to, pri Nina Vidmar Image Consulting bomo popolnoma spremenili vaš izgled – poleg tega pa spremenili vaše navade in vas sproti učili. In ni se vam treba bati, saj vas nikoli ne spremenimo v osebo, katera očitno niste. To je tudi eden od razlogov, zakaj vaša stilska preobrazba potrebuje čas - da vas lahko spoznamo do potankosti, samo tako lahko določimo najbolj primeren izgled za vas.


Vaša nova podoba mora odražati osebo, ki ste, življenjski slog, ki ga živite, poklic, ki ga opravljate, vaše sposobnosti in odgovornosti - samo tako lahko prejmete spoštovanje, ki si ga morda želite, vendar vsekakor zaslužite.Najbolj pomembna stvar, ki jo bomo naredili je, da vam bomo ustvariti vaš prepoznavni osebni slog in nov videz brez ogrožanja vaše osebnosti. Vsi imamo svoj slog, in dober svetovalec za osebni izgled posluša vas, vendar ne samo to. Poslušamo vas in se prilagajam vašim potrebam, medtem, ko postopoma oblikujemo vaš slog in ugotavljamo, kaj vam najbolj ustreza. Zato je umetnost vsakega svetovalca za osebni izgled v tem, da poudari vaše karakteristike ter jih naredi edinstvene in prefinjene. Posvetovanje je naložba, naložba v vas in vaš videz. Če vam je všeč ali ne, vas mnogokrat označijo na podlagi tega kako ste oblečeni.

Pri Nina Vidmar Image Consulting želimo, da ste videti izjemno, namesto običajno. Želimo, da ne zamudite te velike priložnosti v svoji karieri in sabotirate svoje življenje samo zato, ker vaš izgled ni ravno po pričakovanjih okolice. Želimo vam pokazati, da lahko živite svoje sanjsko življenje in dosežete poslovne uspehe, ki jih želite. In vemo, kako vaš videz povzdigniti na bolj izpopolnjeno in prefinjeno raven. Na koncu svoje preobrazbe boste nosili nova oblačila in se počutili čudovito – spoznali boste načine, ki jih lahko ponesete v svet ter kadarkoli ustvarite videz, ki ga boste naravnost oboževali.

 

 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih