Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

 

SEMINARJI

 

KREATIVNI SEMINAR STILSKE PREOBRAZBE

                                                                  Stilsko svetovanje & Make up


 

Če ste se kdaj spraševali, zakaj nosimo določena oblačila in zakaj se naš slog razlikuje od drugih, je odgovor preprost. Na splošno vsi želimo skozi svojo garderobo pokazati in poudariti kdo smo. Trendi in moda nas sprašujejo, kakšen je naš slog in mi, na vprašanje, odgovarjamo z izbiro oblačil, ki predstavljajo, odražajo našo edinstvenost in identiteto. Slog upodablja naš značaj in določa harmonijo med tem, kdo smo in kako izgledamo. Slog je vedno odraz duha in ne zastopanje določenih blagovnih znamk ali dragih oblačil.


Včasih, je na danes prenasičenem trgu, težko izbrati prava oblačila, ki bi odražala kdo smo. Velikokrat pač nismo pri volji za nakupovanje ali pa smo le utrujeni, izčrpani in preobremenjeni. Pogosto imamo tudi občutek, kot da nimamo ničesar za obleči ali v naglici ''navlečemo'' nase točno to, kar smo nosili že nešteto krat prej. 

 

 

80 % žensk večino svojega časa nosi le 20 % vseh oblačil

 

Si želite, da bi bilo ravno obratno, če ne še bolje? Seveda, saj si ne želimo, da večina naših oblačil leži in zaseda dragocen prostor v omari. To trditev potrjuje dejstvo, da skoraj vsaka ženska, ki ima polno garderobo, trdi, da nima nič za obleči! Kar je lahko tudi res, saj nam polna omara oblačil ne zagotavlja, da imamo dejansko tudi primerna, smiselna in premišljena oblačila zase, ki se med seboj dopolnjujejo.

 

 

Kaj, če bi lahko sami skrbeli za svojo garderobo kot bi imeli osebno stilistko?

 

Popolnoma vsak se lahko nauči veščin in osnovnih pravil, ki so nujno potrebna za dober videz in pravilno nakupovanje. Res je, nekateri potrebujejo več časa in učenja/treniranja od drugih. Vendar to ne pomeni, da se je tega nemogoče naučiti. Splača se vložiti nekaj truda, saj lahko zato privarčujemo precej denarja. Se morda sprašujete koliko? V povprečni garderobi, je za VSAJ 500€ popolnoma ne nošenih oblačil ali zgrešenih nakupov! In zagotovo imate veliko idej, kako bi lahko bolje unovčili ta denar! 

 

Kaj pa Make –up?

 

Lepotni strokovnjaki jasno poudarjajo, da je najboljši make-up tisti, ki se ga ne opazi. V želji po tem, da bi dosegle boljši videz, pa ženske nehote pretiravamo in ponavljamo vedno iste napake, ter s tem dosežemo ravno nasproten rezultat od želenega. Velikokrat pravzaprav sploh ne uporabljamo pravih ličil ali vztrajamo pri videzu, ki je všeč samo še nam in nikomur drugemu. Za veliko žensk ličenje predstavlja rutinsko opravilo, kar vsak dan obsega vedno en in isti make-up. Zato mnoge sploh ne preizkusijo drugačnih pristopov, nekaterih napak, ki se ob tem nehote ali nevede ponavljajo, pa nikoli ne odpravijo.

 

Če ste v poslovnem svetu, veste, da vtis, ki ga pustite na druge, pogosto igra ključno vlogo pri položaju v službi ali vodenju vašega podjetja. In če imate svoje podjetje in želite ustvariti prepoznavno blagovno znamko, morate imeti tudi primerna oblačila. Ljudje vas morajo videti kot vodjo in vas prepoznati kot sposobne ter vredne zaupanja. Naučiti se morate, kako na najboljši način predstavljati sebe in s tem posledično podjetje v katerem delate.

 

V obeh primerih vam Kreativni seminar stilske preobrazbe lahko pomaga ustvariti vaš prepoznavni videz, zgraditi vaš osebni slog in okrepiti vizualno podobo vašega podjetja. Naše delo je več kot le poznavanje mode, trendov in ličenja - gre za dobro komunikacijo - da se naše stranke počutijo sproščeno. In skrivnost našega uspeha je v dejstvu, da se boste počutili udobno in zadovoljni sami s sabo. Kreativni seminar stilske preobrazbe vam bo pomagal na področju oblačil in ličenja, tako da boste lahko popolnoma urejeni v vsakem trenutku.


Z udeležbo na Kreativnem seminarju stilske preobrazbe, lahko sami zlahka postanete oblikovalci svojega želenega videza. Seminar je zato sestavljen iz dveh delov. Prvi del zajema teme stilskega svetovanja, drugi del pa področje ličenja in nege obraza.

 


PROGRAM 1. del: (stilsko svetovanje z Nino Vidmar, svetovalko za osebni izgled in stilistko)


• oblike postav in kateri kroji so primerni zanje,
• določitev tipa postave vsaki posameznici in nasveti glede oblačenja,
• kako pravilno nakupovati in usklajevati oblačila glede na tkanine in vzorce,
• prekrivanje kritičnih predelov in poudarjanje atributov,
• sestavljanje osnovne garderobe ter kako z manj oblačili in dodatki doseči raznoliko garderobo,
• kako doseči pregledno in urejeno garderobo,
• pravilno nakupovanje in usklajevanje oblačil za vsestransko in razgibano garderobo,
• kako s pravilno izbiro dodatkov popestriti vsak izgled,
• kateri so tisti osnovni kosi, ki jih enostavno moramo imeti za popolno in skladno garderobo,
• odgovori na vprašanja in prejem dokumentacije.


PROGRAM 2. del: (tečaj ličenja z Nežo Perger, make up artistko)


• pravilna izbira negovalne kozmetike glede na tip kože,
• osnovni pribor za ličenje (prikaz in uporaba),
• kako pravilno nakupovati ličila (pametni nakupi),
• osnovne zakonitosti popolnega tena (nanos podlage - pudra, korekcije nepravilnosti),
• senčenje obraza glede na obliko (določitev tipa vsaki posameznici),
• pravilno senčenje oči za dosego naravnega videza,
• osnovne oblike obrvi,
• triki v ličenju,
• odgovori na vprašanja udeleženk in prejem dokumentacije.


 

KDO STA NINA VIDMAR in NEŽA PERGER?

 

Nina Vidmar je svetovalka za osebni izgled in stilistka, ki dela na področju image consultinga (celostna podoba). Njen cilj je ustvariti edinstven in prilagojen osebni slog oblačenja za vsakega posameznika. Poleg stilskih svetovanj in osebnih nakupovanj, redno skrbi za zunanji izgled in osebno garderobo marsikatere poslovne ženske in moškega. Sodeluje z vrsto podjetji na različnih projektih (z stajlingi za tv reklame, s strokovnimi članki za pogovorne oddaje, kot gostja na raznih dogodkih, kot stilistka in svetovalka za osebni izgled, itd.)


Neža Perger, poleg ličenja za posebne priložnosti in svečane dogodke, je neprestano prisotna v svetu mode na domačih tleh in v tujini. Njeno delo obsegajo ličenja za modne revije, reklamne spote, fotografiranja za modne kataloge, zadnjih 8 let pa je njeno poslanstvo v učenju veščin ličenja in vodenju seminarjev. Umetnica ličenja je v preteklih letih delovala v okviru najbolj priznanih blagovnih znamk kot so: YSL, Lancome in Giorgio Armani v Sydneyju. S poučevanjem na akademiji za vizažiste in vodenjem splošnih tečajev ličenja želi ženske naučiti, kako lahko same dosežejo popoln videz.

 


Udeleženke o Kreativnem Seminarju Stilske Preobrazbe

 

Pozdravljena Nina,

zahvaljujem se vam za včerajšnji seminar, bila mi je zanimiva in koristna izkušnja. Glede na to da sem organizatorka izobraževanja odraslih, sem bila malce skeptična kako bo in brez velikih pričakovanj.
Vedno se rada kaj novega naučim, nisem pa imela pojma, kakšna znanost je to. O tem in o osebnih nakupovalkah sem brala v romanih, nisem vedla, da je to tudi že pri nas.
Zelo nazorno in jedrnato ste predstavili svojo temo. Ste zelo zanimiva oseba, doživela sem vas kot pozitivko, polno energije, s prefinjenim smislom za modo in lepoto. Takšne ljudi imam rada. zagotovo bom v prihodnje upoštevala vaša priporočila in počasi tudi zamenjala garderobo. Počasi korak za korakom.


Polona T., Ljubljana

 

Pozdravljeni,

 

»Kot vsaka ženska sem se tudi jaz vsak dan neuspešno ukvarjala s tem, kaj obleči za v službo, kaj za prosti čas, kako sploh kombinirati oblačila! Največje težave po vrhu vsega pa so se pojavile tedaj, ko je bilo potrebno uporabiti ličila! Tako sem največkrat odšla iz hiše nenaličena in vedno v podobnih oblačilih. Srečna sem, ker sem se udeležila kreativnega seminarja, saj sem se končno naučila kombinirati oblačila glede na moj tip postave
in različne priložnosti. Končno si tudi sama znam izbirati ustrezna ličila in se naličiti hitro, enostavno in naravno! Ta seminar je bila ena izmed mojih najboljših naložb v življenju, ki bi si jo vsaka ženska morala privoščiti!«

 

Klavdija K., upravni tehnik


 

Tudi kot darilni bon za vaše najdražje!

 

Kreativni seminar stilske preobrazbe je na voljo tudi v obliki darilnega bona, ki je lahko idealen za vse vaše prijatelje, sorodnike in sodelavce, ki morda potrebujejo osvežitev svojega videza ali povsem nov začetek. Darilni bon je odlično darilo s katerim pokažete naklonjenost in popoln način, da nekomu podarite trenutek samo zase.

 


 

 

 

Na Kreativnem seminarju stilske preobrazbe boste spoznali, da je mogoče ustvariti dinamično osebno podobo, brez žrtvovanja, opustitve svojega osebnega sloga ali celo udobja. Kajti na koncu, obvladanje našega dela, je ravno to, da uspešno izpostavimo vaše značilnosti ter jih naredimo edinstvene in prefinjene. Obe Nina Vidmar in Neža Perger želiva, da izgledate izjemno namesto povprečno - pokaževa vam, da lahko živite življenje svojih sanj in tako občutno lažje dosegate poslovne uspehe, ki si jih želite.


 

VSE UDELEŽENKE SEMINARJA PREJMETE TUDI:


• knjižico s priporočili za grajenje vašega osebnega stila, prilagojeno vaši obliki postave,
• knjižico s priporočili za kreiranje vašega osebnega make-upa,
• ugodnosti za vse ostale storitve.

 


NEWSLETTER

Prijavite se tudi na naše e-novice in si tako prenesite priročnik PRVI VTIS v pdf obliki (na dnu strani). Vsebina priročnika je polna koristnih nasvetov in napotkov, kako poskrbeti za popoln prvi vtis, ki je nadvse pomemben na vsakem koraku v naših življenjih!


 

PODATKI in INFORMACIJE O SEMINARJU

 

Čas trajanja: od 16-21h z vmesnim odmorom za odlično kavico in rogljiček :)
Cena: 80 EUR / osebo
Število udeleženk: 3 - 10 oseb


 

TELEFON in E-MAIL


 Nina Vidmar                                          Neža Perger

 00386 30 225 225                                00386 41 568 850

 info@ninavidmar.com                          neza.perger@gmail.com


 

Za prijavo in vsa dodatna vprašanja lahko uporabite tudi prijavno/kontaktni obrazec.

 


 

DATUMI NASLEDNJIH SEMINARJEV

 

 


PRETEKLI SEMINARJI

 

 

Tečaj ličenja s priznano make up artistko Nežo Perger. 

 

KDAJ? 25. 11. 17 ob 10h- 14h

KJE? Tehnološki park 24, Ljubljana (parkirišče na voljo na lokaciji)

Kontakt za prijavo: neza.perger@gmail.com ali 041 568 580 Neža Perger

Število udeleženk je omejeno!

10.11.2016 14:17

Pozdravljeni!

 

Obveščamo vas, da bo naslednji Kreativni seminar stilske preobrazbe v četrtek, 10.11. ob 16h. 

 

 

 

Naslednji termin kreativnega seminarja je v ČETRTEK, 07.04.16. Začnemo ob 16h in traja vse do 21h. Vmes imamo premor za kavico. 

Samo še 2 prosti mesti!

 

Seminar vodita:

Nina Vidmar - področje osebnega izgleda

Neža Perger - make up artistka in lepotna strokovnjakinja

  Seminarje vodita: Nina Vidmar (svetovalka za osebni izgled in stilistka) in Neža Perger (make-up artistka)

 

Tudi kot darilni boni za vaše najbljižje!

 Seminarje vodita: Nina Vidmar (svetovalka za osebni izgled in stilistka) in Neža Perger (make-up artistka)

 

Tudi kot darilni boni za vaše najbljižje!

via: Nina Vidmar
28.10.2015 10:08

  Seminarje vodita: Nina Vidmar (svetovalka za osebni izgled in stilistka) in Neža Perger (make-up artistka)

 

Tudi kot darilni boni za vaše najbljižje!

 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih