Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

 

SEMINARJI

 

KREATIVNI SEMINARJI STILSKE PREOBRAZBE ZA PODJETJA 

                                                                  

Izobraževanje po meri vašega podjetja – idealno tudi za team-buildinge!


 

Vsakdo se znajde v situaciji, ko je prvi vtis še toliko bolj pomemben in lahko igra ključno vlogo v določeni situaciji! Ali gre to za intervju, nastop na televiziji, sestanek s pomembno stranko ali razgovor za službo. Obleka veliko pove o osebi, pri ženskah pa tudi način ličenja. In najmanj kar si lahko želimo je, da posla ne dobimo samo zato, ker smo izgledali nedorasli temu! Ste vodja v družbi ali tisti, ki vedno samo sledi? Ste kreativni ali dolgočasni? Ste aktivni ali pasivni? Ste natančni ali površni?

Vedno več delodajalcev se zaveda, kako zelo pomemben je zunanji izgled njihovih zaposlenih, saj oni predstavljajo in odražajo kvaliteto ter vizijo podjetja. Vse te karakteristike, poslovni partnerji in stranke ocenijo zgolj na podlagi obleke. Naš dovršen zunanji izgled, pravilne kretnje in odlična komunikacija, nam lahko uspešno odprejo vrata v marsikateri poslovni svet. 

 

 

Kaj kupcem/partnerjem, urejenost zaposlenih, sporoča o VAŠEM PODJETJU?

 

V poslovnem svetu, veste, da vtis, ki ga pustite na drugih pogosto igra ključno vlogo pri položaju v službi, vodenju vašega podjetja ali zgolj pri vsakodnevnem stiku s strankami. Še posebej če imate svoje podjetje in želite ustvariti prepoznavno blagovno znamko, morate imeti temu primerna tudi oblačila, torej zunanjo podobo.

Okolica vas mora dojemati kot uspešno podjetje in ekipo sposobnih ljudi vrednih zaupanja. In to ne velja samo za podjetje kot celoto, ampak tudi za vaše zaposlene. Naučiti jih morate, kako na najboljši možen način, predstavljajo sebe in s tem posledično tudi vaše podjetje.

 

 

ALI ŽE DANES IZGLEDATE KOT VODITELJ?

 

Kaj to pravzaprav pomeni? Imate službo, kjer si nekega dne želite napredovanja na višje vodstveno delovno mesto. Osredotočite se na to! Kajti, ko bodo v podjetju iskali novega direktorja prodaje, boste imeli veliko več možnosti, da osvojite pozicijo, če boste že na prvi pogled izgledali kot sposoben in zmožen opravljati delo direktorja prodaje. Izbira vas izmed vseh kandidatov bo toliko lažja in logična poteza nadrejenih, če izgledate, se vedete in vaše delo odraža želene vodstvene sposobnosti.

Popolnoma enako velja tudi za vaše podjetje! Razlika je samo v tem, da se za ''delo'' potegujete kot ekipa, skupaj z zaposlenimi in ne več kot indivdualna oseba. 

 

Organiziramo seminarje in stilsko svetovanje za podjetja na temo videza njihovih zaposlenih. Nina Vidmar Image consulting smo specializirani za ustvarjanje poslovnih izgledov in natančno vemo, kateri tip oblačil je najboljši za vlogo nekoga v smislu avtoritete in dostopnosti. Ravno zato vam  seminarji pomagajo razumeti, kaj vam najbolj ustreza v smislu oblačenja, make-upa in pričeske, tako da ste lahko videti popolno, ne glede na to, za kako sproščeno ali formalno priložnost gre.

 

Kreativni seminar stilske preobrazbe pomaga ustvariti vaš prepoznavni videz, zgraditi vaš osebni slog in okrepiti vizualno podobo vašega podjetja. Naše delo je več kot le poznavanje mode, trendov in ličenja - gre za dobro komunikacijo tako, da se naše stranke počutijo sproščeno. Skrivnost našega uspeha je v dejstvu, da se boste počutili udobno in zadovoljni sami s sabo. Kreativni seminar stilske preobrazbe vam bo pomagal na področju oblačil in ličenja, tako da boste lahko popolnoma urejeni v vsakem trenutku.

 

 

VODITE PODJETJE ALI ODDELEK IN ŽELITE BOLJ PROFESIONALEN VIDEZ SVOJIH ZAPOSLENIH?

 

Nič lažjega. Namesto vas, to storimo mi. Verjamemo, da je včasih težko razložiti svojim zaposlenim, da bi morali izgledati bolj profesionalno, saj je pravzaprav osebni slog zelo delikatna tema. Ljudje smo si med seboj različni, vendar marsikateri zaposleni se lahko kaj hitro počuti nelagodno, če prejme “navodila” o oblačenju s strani svojih nadrejenih.

V izogib tovrstnim situacijam, za “mir v hiši” poskrbimo mi. Skupaj se dogovorimo o vaši problematiki, željah ter ciljih, ki jih nato na povsem nevsiljiv način vključimo v preostale tematike. Rezultat tovrstnega dela bo skladnost, katero ste si že od nekdaj želeli.

 

 

SKUPAJ SE DOGOVORIMO O PRIMERNIH TEMAH GLEDE NA ŽELJE IN POTREBE PODJETJA

 

Tako je, zavedamo se, da se potrebe razlikujejo od podjetja do podjetja. Vsako podjetja dela na svojih področjih in zato ima tudi različne, specifične potrebe. Z namenom, da bi kar se da učinkovito skupaj izkoristili čas in predelali teme, ki so optimalne za vaš team, kronologijo seminarja sestavimo za vsako podjetje posebej. Seveda lahko teme določite sami, v kolikor že vnaprej veste kaj točno želite. Omenjeno pa lahko namesto vas naredimo tudi mi, tako da raziščemo na katerem področju delujete in kaj je od vas zahtevano, nato predlagamo in sestavimo primerne teme. 

 

 

MOŠKI in ŽENSKE

 

Ker mnoga podjetja sestavlja kolektiv tako žensk kot tudi moških, je potrebno tudi potek seminarja temu prilagoditi. 

To pomeni, da jih ločimo. Ugotovili smo, da je to najbolj optimalen način, da seminar poteka nemoteno in motivirano od začetka do konca. Področje oblačenja z vidika ženske se namreč močno razlikuje od področja moških, ne samo v tematiki ampak tudi obsežnostno. Obenem se tudi zavedamo, da je pri moških nepotrebno besedičenje popolnoma odveč, zato jim najbolj ugodimo z neposrednimi dejstvi, tako da je njihov časovni okvir obravnavanih tem precej krajši. Vsekakor v tem primeru drugi del seminarja (ličenje) tudi izpustimo.

V primeru, da bi vaše podjetje želelo istočasno organizirati seminar za ženski in moški kolektiv, lahko ženske, v času ko potekajo predavanja za moške, pristopijo k tečaju ličenja.

 

 

OKVIRNI PROGRAM:


PROGRAM 1. del: (stilsko svetovanje z Nino Vidmar, svetovalko za osebni izgled in stilistko)

 

- oblike postav in pravilno oblačenje le-teh (določitev tipa postave udeležencem in nasveti),
- skrivanje pomanjkljivosti in poudarjanje atributov,
- osnovni kosi poslovnih oblačil na katerih gradimo vsakodnevne izglede,
- poslovno urejeno ne pomeni dolgočasno - kako popestriti izgled,
- kako izgledati bolj profesionalno in elegantno,
- kako narediti popoln prvi vtis,
- oblačila, ki v poslovnem svetu niso najbolj primerna in zakaj,
- kako usklajevati oblačila, čevlje, torbe, nakit in druge dodatke,
- psihologija barv, izbor primernih tkanin, potiskov in vzorcev,
- slikovni primeri izgledov in posameznih kosov,
- odgovor na vaša vprašanja in prejem dokumentacije.

 


PROGRAM 2. del: (tečaj ličenja z Nežo Perger, make up artistko)

 

- pravilna izbira negovalne kozmetike glede na tip kože,
- osnovni pribor za ličenje (prikaz, uporaba, vzdrževanje),
- kako pravilno nakupovati ličila (pametni nakupi),
- osnovne zakonitosti popolnega tena (nanos podlage - pudra, korekcije nepravilnosti),
- senčenje obraza glede na obliko (določitev tipa vsaki posameznici),
- korektno senčenje oci za dosego naravnega videza,
- osnovne oblike obrvi,
- triki v ličenju (”hitro ličenje”, podaljšanje obstojnosti make-upa),
- odgovori na vprašanja udeleženk in prejem dokomentacije.


 

Op.: 2.del seminarja (ličenje) poteka po fazah na modelu. Glede na vaše želje, pa se lahko odločite tudi za podaljšan program, kjer je celotni drugi del izveden kot tečaj ličenja. V tem primeru vsaki udeleženki pripravimo vse potrebne pripomočke (ogledalo, čopiče, ličila itd.), tako da vsaka posameznica faze izvaja neposredno na sebi. S korekcijami vašega dela tako skupaj pridemo do končnega želenega rezultata.

 

 

POPOLNA IDEJA ZA TEAM-BUILDINGE!

 

Najbolj pristni odnosi v podjetju nastajajo prav ob sproščenem druženju. S svojimi delavnicami smo popestrili team-buildinge marsikaterega uspešnega slovenskega podjetja.  Poučevanje je tako potekalo na zabaven ter sproščen način. Seminar je mogoče izvajati na katerikoli lokaciji, vključujoč tudi vikende.

 

 

 Kdo sta NINA VIDMAR in NEŽA PERGER?

 

Nina Vidmar je svetovalka za osebni izgled in stilistka, ki dela na področju image consultinga (celostna podoba). Njen cilj je ustvariti edinstven in prilagojen osebni slog oblačenja za vsakega posameznika. Poleg stilskih svetovanj in osebnih nakupovanj, redno skrbi za zunanji izgled in osebno garderobo marsikatere poslovne ženske in moškega. Sodeluje z vrsto podjetji na različnih projektih (z stajlingi za tv reklame, prispevaki strokovnih člankov za pogovorne oddaje, kot gostja na raznih dogodkih, kot stilistka in svetovalka za osebni izgled, itd.)


Neža Perger, poleg ličenja za posebne priložnosti in svečane dogodke, je neprestano prisotna v svetu mode na domačih tleh in v tujini. Njeno delo obsegajo ličenja za modne revije, reklamne spote, fotografiranja za modne kataloge, zadnjih 8 let pa je njeno poslanstvo v učenju veščin ličenja in vodenju seminarjev. Umetnica ličenja je v preteklih letih delovala v okviru najbolj priznanih blagovnih znamk kot so: YSL, Lancome in Giorgio Armani v Sydneyju. S poučevanjem na akademiji za vizažiste in vodenjem splošnih tečajev ličenja želi ženske naučiti, kako lahko same dosežejo popoln videz.

 

 

REFERENCE

 

Nina Vidmar Image Consulting smo specializirani na področju poslovnega izgleda in za ''dress code'' dogodke. Ravno zato nam je že mnogo podjetij izkazalo zaupanje pri kreiranj izgleda svojih zaposlenih. Nine Vidmar in Neže Perger se tako dopolnjujejo tudi z mnogimi izvedbami seminarjev in predavanji za podjetja. Podjetja s katerimi smo pri NVIC sodelovali: ​

 

- BAYER SLOVENIJA

- LEKARNA NOVE POLJANE (HOBART)

- Strobl & Strobl Gmbh

- MASIVNA PASIVNA d.o.o.

- 5 Plus d.o.o.

- G3 Spirits d.o.o.

- Brown Forman Ljubljana d.o.o.

- MAYA ŠPORTNI TURIZEM

-  ...

 


 

MNENJA PODJETIJ IN UDELEŽENCEV O SEMINARJIH/IZOBRAŽEVANJIH

 

Pozdravljeni!

 

Najprej hvala za lepo in zanimivo delavnico, zagotovo ste popestrili naš team-building. Bila je kot nalašč za moj tim. Osebno sem se veliko naučila o svojem tipu postave, o primernem stilu oblačenja, o tem kako s kakšnim trikom zakriti tisto kar mi na sebi ni najbolj všeč, kako poudarit tisto kar mi je všeč. Zelo koristno in poučno. Sedaj je treba odpreti omaro in malo razmisliti kako naprej ;-).

Tudi delavnica o ličenju nam je bila zelo všeč. Veliko več vem o tem kot prej. Veselim se že nakupovanja novih ličil in upam, da mi bo Neža pomagala. Obe s Nežo sta bili zelo prijetni in srčni, vsekakor vaju bom priporočila mojim kolegicam. Pa mogoče se bomo še srečali.

 

Pozdravljeni Nina in Neža,

zahvaljujem se vam za včerajšnji seminar, bila mi je zanimiva in koristna izkušnja. Glede na to da sem organizatorka izobraževanja odraslih, sem bila malce skeptična kako bo in brez velikih pričakovanj.
Vedno se rada kaj novega naučim, nisem pa imela pojma, kakšna znanost je to. O tem in o osebnih nakupovalkah sem brala v romanih, nisem vedla, da je to tudi že pri nas.
Zelo nazorno in jedrnato ste predstavili svojo temo. Ste zelo zanimiva oseba, doživela sem vas kot pozitivko, polno energije, s prefinjenim smislom za modo in lepoto. Takšne ljudi imam rada. zagotovo bom v prihodnje upoštevala vaša priporočila in počasi tudi zamenjala garderobo. Počasi korak za korakom.


Polona T., Ljubljana

 

Pozdravljeni!

 

Meni je bila delavnica /seminar zelo prijetna in mislim, da smo se vse sprostile in tudi naučile nekaj novega. Predvsem mi je dalo misliti, ali imam v vsej tej »navlaki oblačil« doma zares vse kose »osnovnih oblačil« ... Všeč mi je bila tudi ideja nakupovanja oblačil »z listkom«.

Prijetno je bilo tudi ličenje. Tega zadnje čase vedno bolj opuščam, zato mi je bilo všeč, da smo obnovile znanje in govorile o novostih na tem področju. Padla je odločitev (ki jo že izvajam): ličila se bom tudi za službo in ne le za večerne izhode s prijateljicami. Vaja dela mojstra! Zagotovo se kaj oglasim pri Neži na Čopovi, ker bom rabila še kakšno ličilo.

 

Tamara M.B. - Regional Regulatory Affairs Manager


 

Na Kreativnem seminarju stilske preobrazbe boste spoznali, da je mogoče ustvariti dinamično osebno podobo in podobo podjetja, brez žrtvovanja ali izgube svojega osebnega sloga ali celo udobja zaposlenih. Naš cilj je namreč ravno to, da uspešno izpostavimo vaše značilnosti ter jih naredimo edinstvene in prefinjene. Obe, Nina Vidmar in Neža Perger želiva, da izgledate izjemno, namesto povprečno. Pokaževa vam, da lahko živite življenje svojih sanj in tako občutno lažje dosegate poslovne uspehe, ki si jih želite.

 


VSI UDELEŽENCI SEMINARJA PREJMEJO TUDI:


• knjižico s priporočili za grajenje vašega osebnega stila, prilagojeno vaši obliki postave,
• knjižico s priporočili za kreiranje vašega osebnega make-upa,
• ugodnosti za vse ostale storitve.

 

Prijavite se tudi na naše novice in si tako prenesite brezplačni priročnik PRVI VTIS v pdf obliki. Vsebina priročnika je polna koristnih nasvetov in napotkov, kako poskrbeti za popoln prvi vtis, ki je nadvse pomemben na vsakem koraku v vašem življenju!
 


 

ČASOVNI OKVIR SEMINARJA

 

Trajanje seminarja je pogojeno z velikostjo skupine in izbranih tematik, katere želite, da jih obravnavamo. Večje kot je število, več časa potrebujemo. Seminar ima toliko vmesnih odmorov, kot jih želite vi. 

 

CENA

 

Cena osnovnega/klasičnega seminarja za podjetja znaša 130 EUR / osebo. V primeru večjega števila ljudi (nad 10 oseb), podjetje prejme tudi popust. 

 

ŠTEVILO UDELEŽENCEV SEMINARJA

 

Število udeležencev na seminarju je  po dogovoru in žejlah naročnika. Minimalno število je 5 osebe. 

 

TELEFON in E MAIL:

 

 Nina Vidmar                                         Neža Perger

   info@ninavidmar.com                     neza.perger@gmail.com

     00386 30 225 225                              00386 41 568 850


 

Za prijavo ali povpraševanje lahko uporabite tudi prijavno/kontaktni obrazec. Sporočite nam svoje želje in prejmite nazavezujočo ponudbo za vaše podjetje. 

 


 

PRENESITE SI BREZPLAČNI PRIROČNIK - PRVI VTIS!

 

Spodaj v okence vpišite svoj e-mail in si takoj prenesite svoj izvod priročnika! 

 

S prenosom tega priročnika se strinjam, da bom s strani podjetja občasno prejemal novičke. Tudi me dve sovraživa vsiljiva sporočila, zato vas ne bova zasipali z neželenimi oglasi. Vsake toliko vam bova poslali koristen nasvet, novico ali vabilo na nove seminarje.

 

 

​​

 

 

Team building za podjetje Masivna Pasivna d.o.o. Idejna zasnova in izvedba. 

Team building seminar BAYER Slovenija

Prilagojen seminar po željah podjetja LEKARNA NOVE POLJANE.


 

 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih