Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

SEMINARJI

 

KREATIVNI SEMINAR STILSKE PREOBRAZBE

                                                                  Stilsko svetovanje & Make up


 

Če ste se kdaj spraševali, zakaj nosimo določena oblačila in zakaj se naš slog razlikuje od drugih, je odgovor preprost. Na splošno vsi želimo skozi svojo garderobo poudariti to kar smo – in vsi smo različni. Trendi in moda nas sprašujejo, kakšen je naš slog in mi odgovarjamo z izbiro oblačil, ki predstavljajo našo edinstvenost in identiteto. Slog upodablja naš značaj in določa harmonijo med tem, kdo smo in kako izgledamo. Slog je vedno odraz duha in ne zastopanje določenih blagovnih znamk ter dragih oblačil.


Včasih pa je težko izbrati pravi izdelek, ki bo odražal, kdo v resnici smo, na prenasičenem trgu. Mnogo krat pač nismo pri volji za nakupovanje ali smo le utrujeni, izčrpani in preobremenjeni. In pogosto imamo občutek, kot da nimamo ničesar za obleči ali v naglici navlečemo nase točno to, kar smo nosili že nešteto krat prej. Ali pa je naše rutinsko ličenje vedno enako in smo zdolgočaseni s svojim videzom. Kakor koli, vse kar nam manjka je le malce poguma in nekaj ustvarjalnosti, da ustvarimo svoj popolni videz!

 

 

80 % žensk večino svojega časa nosi le 20 % vseh oblačil

 

Si želite, da bi bilo ravno obratno, če ne še bolje? Seveda, saj si ne želimo, da nam večina oblačil leži in jemlje dragocen prostor v omari. To trditev potrjuje dejstvo, da skoraj vsaka ženska, ki ima polno garderobo oblačil, trdi, da nima nič za obleči! Kar je lahko tudi res, saj nam polna omara ne zagotavlja, da imamo dejansko tudi smiselna in premišljena oblačila, ki se med seboj dopolnjujejo.

 

 

Kaj, če bi lahko sami skrbeli za svojo garderobo kot bi imeli osebno stilistko?

 

Popolnoma vsak se lahko nauči veščin in osnovnih pravil, ki so nujno potrebni za dober videz in pravilno nakupovanje. Res je, nekateri potrebujejo več časa in pozornosti kot drugi. Vendar to ne pomeni, da se je tega nemogoče naučiti. Splača se vložiti trudi v to, saj lahko zato privarčujemo precej denarja. Koliko, se sprašujete? V povprečni garderobi, je za VSAJ 500€ popolnoma ne nošenih oblačil ali zgrešenih nakupov! Imate morda idejo, kako bi lahko bolje unovčili ta denar?

 

 

Kaj pa Make –up?

 

Lepotni strokovnjaki jasno poudarjajo, da je najboljši make-up tisti, ki se sploh ne opazi. V želji po tem, da bi dosegle boljši videz, pa ženske nehote pretiravamo in ponavljamo vedno iste napake, ter s tem dosežemo ravno nasproten rezultat od želenega. Velikokrat pravzaprav sploh ne uporabljamo pravih ličil ali vztrajamo pri videzu, ki je všeč samo še nam. Za veliko žensk ličenje predstavlja rutinsko opravilo, kar vsak dan obsega vedno eden in isti make-up. Na takšen način mnoge sploh ne preizkusijo drugačnih pristopov, nekaterih napak, ki se ob tem nevede ponavljajo, pa nikoli ne odpravijo.

 

Če ste v poslovnem svetu, veste, da vtis, ki ga pustite na druge pogosto igra ključno vlogo pri položaju v službi ali vodenju vašega podjetja. In če imate svoje podjetje in želite ustvariti prepoznavno blagovno znamko, morate imeti tudi primerna oblačila. Ljudje vas morajo videti kot voditelja in vas prepoznati kot sposobne in vredne zaupanja. In to ne velja samo za vas, ampak tudi za vaše zaposlene. Naučiti jih morate, kako predstavljati sebe in podjetje na najboljši možni način.

 

SEMINARJI TUDI ZA PODJETJA

 

Prav tako organiziramo seminarje in stilsko svetovanje za podjetja na temo videza njihovih zaposlenih in predavanje za zaposlene. Moramo poudariti, da smo specializirani za ustvarjanje poslovnih izgledov in natančno vemo, kateri tip oblačil je najboljši za vlogo nekoga v smislu avtoritete in dostopnosti. Ravno zato vam  seminar pomagajo razumeti kaj vam najbolj ustreza v smislu oblačenja, make-upa in pričeske, tako da ste lahko videti popolno, ne glede na to, za kako sproščeno ali formalno priložnost gre.


V obeh primerih vam Kreativni seminar stilske preobrazbe lahko pomaga ustvariti vaš prepoznavni videz, zgraditi vaš osebni slog in okrepiti vizualno podobo vašega podjetja. Naše delo je več kot le poznavanje mode, trendov in ličenja - gre za dobro komunikacijo in da se naše stranke počutijo sproščeno. In skrivnost našega uspeha je v dejstvu, da se boste počutili udobno in zadovoljni sami s sabo. Kreativni seminar stilske preobrazbe vam bo pomagal na področju oblačil in ličenja, tako da boste lahko videti popolno v vsakem trenutku.


Z udeležbo na Kreativnem seminarju stilske preobrazbe, lahko tudi same zlahka postanete oblikovalke svojega želenega videza. Seminar je zato sestavljen iz dveh delov. Prvi del zajema teme stilskega svetovanja, drugi del pa področje nege in ličenja.

 


PROGRAM 1. del: (stilsko svetovanje z Nino Vidmar, svetovalko za osebni izgled in stilistko)


• oblike postav in kateri kroji so primerni zanje,
• določitev tipa postave vsaki posameznici in nasveti glede oblačenja,
• kako pravilno nakupovati in usklajevati oblačila glede na tkanine in vzorce,
• prekrivanje kritičnih predelov in poudarjanje atributov,
• sestavljanje osnovne garderobe ter kako z manj oblačili in dodatki doseči raznoliko garderobo,
• kako doseči pregledno in urejeno garderobo,
• pravilno nakupovanje in usklajevanje oblačil za vsestransko in razgibano garderobo,
• kako s pravilno izbiro dodatkov popestriti vsak izgled,
• kateri so tisti osnovni kosi, ki jih enostavno moramo imeti za popolno in skladno garderobo,
• odgovori na vprašanja in prejem dokumentacije.


PROGRAM 2. del: (tečaj ličenja z Nežo Perger, make up artistko)


• pravilna izbira negovalne kozmetike glede na tip kože,
• osnovni pribor za ličenje (prikaz in uporaba),
• kako pravilno nakupovati ličila (pametni nakupi),
• osnovne zakonitosti popolnega tena (nanos podlage - pudra, korekcije nepravilnosti),
• senčenje obraza glede na obliko (določitev tipa vsaki posameznici),
• pravilno senčenje oči za dosego naravnega videza,
• osnovne oblike obrvi,
• triki v ličenju,
• odgovori na vprašanja udeleženk in prejem dokumentacije.


 

KDO STA NINA VIDMAR in NEŽA PERGER?

 

Nina Vidmar je svetovalka za osebni izgled in stilistka, ki dela na področju image consultinga (celostna podoba). Njen cilj je ustvariti edinstven in prilagojen osebni slog oblačenja za vsakega posameznika. Poleg stilskih svetovanj in osebnih nakupovanj, redno skrbi za zunanji izgled in osebno garderobo marsikatere poslovne ženske in moškega. Sodeluje z vrsto podjetji na različnih projektih (z stajlingi za tv reklame, prispevala strokovne članke za pogovorne oddaje, gostja na raznih dogodkih kot stilistka in svetovalka za osebni izgled, itd.)


Neža Perger, poleg ličenja za posebne priložnosti in svečane dogodke, je neprestano prisotna v svetu mode na domačih tleh in v tujini. Njeno delo obsegajo ličenja za modne revije, reklamne spote, fotografiranja za modne kataloge, zadnjih 6 let pa je njeno poslanstvo v učenju veščin ličenja in vodenju seminarjev. Umetnica ličenja je v preteklih letih delovala v okviru najbolj priznanih blagovnih znamk kot so: YSL, Lancome in Giorgio Armani v Sydneyju. S poučevanjem na akademiji za vizažiste in vodenjem splošnih tečajev ličenja želi ženske naučiti, kako lahko same dosežejo popoln videz.

 


Udeleženke o Kreativnem Seminarju Stilske Preobrazbe

 

Pozdravljena Nina,

zahvaljujem se vam za včerajšnji seminar, bila mi je zanimiva in koristna izkušnja. Glede na to da sem organizatorka izobraževanja odraslih, sem bila malce skeptična kako bo in brez velikih pričakovanj.
Vedno se rada kaj novega naučim, nisem pa imela pojma, kakšna znanost je to. O tem in o osebnih nakupovalkah sem brala v romanih, nisem vedla, da je to tudi že pri nas.
Zelo nazorno in jedrnato ste predstavili svojo temo. Ste zelo zanimiva oseba, doživela sem vas kot pozitivko, polno energije, s prefinjenim smislom za modo in lepoto. Takšne ljudi imam rada. zagotovo bom v prihodnje upoštevala vaša priporočila in počasi tudi zamenjala garderobo. Počasi korak za korakom.


Polona T., Ljubljana

 

Pozdravljeni,

 

»Kot vsaka ženska sem se tudi jaz vsak dan neuspešno ukvarjala s tem, kaj obleči za v službo, kaj za prosti čas, kako sploh kombinirati oblačila! Največje težave po vrhu vsega pa so se pojavile tedaj, ko je bilo potrebno uporabiti ličila! Tako sem največkrat odšla iz hiše nenaličena in vedno v podobnih oblačilih. Srečna sem, ker sem se udeležila kreativnega seminarja, saj sem se končno naučila kombinirati oblačila glede na moj tip postave
in različne priložnosti. Končno si tudi sama znam izbirati ustrezna ličila in se naličiti hitro, enostavno in naravno! Ta seminar je bila ena izmed mojih najboljših naložb v življenju, ki bi si jo vsaka ženska morala privoščiti!«

 

Klavdija K., upravni tehnik


 

Tudi kot darilni bon za vaše najdražje!

 

Kreativni seminar stilske preobrazbe je na voljo tudi v obliki darilnega bona, ki je lahko idealen za vse vaše prijatelje, sorodnike in sodelavce, ki morda potrebujejo le osvežitev svojega videza ali morda potrebujejo nov začetek. Darilni bon je odličen način, da delite ljubezen in pokažete naklonjenost ter popoln način, da nekomu podarite trenutek samo zase.

 


 

 

 

Na Kreativnem seminarju stilske preobrazbe boste spoznali, da je mogoče ustvariti dinamično osebno podobo in podobo podjetja, brez žrtvovanja ali izgube svojega osebnega sloga ter udobja. Kajti na koncu, obvladanje našega dela, je ravno v tem, da uspešno izpostavimo vaše značilnosti ter jih naredimo edinstvene in prefinjene. Nina Vidmar in Neža Perger želiva, da izgledate izjemno namesto povprečno in vam pokaževa, da lahko živite življenje svojih sanj in dosegate vse poslovne uspehe, ki si jih želite.

 


VSE UDELEŽENKE SEMINARJA PREJMEJO TUDI:


• Knjižico s priporočili za grajenje vašega osebnega stila, prilagojeno vaši obliki postave,
• Knjižico s priporočili za kreiranje vašega osebnega make-upa,
• Kupončke za ugodnosti za vse ostale storitve.

 

Prijavite se tudi na naše novice in si prenesite še priročnik PRVI VTIS v pdf obliki. Vsebina priročnika je polna koristnih nasvetov in napotkov, kako poskrbeti za popoln prvi vtis, ki je nadvse pomemben na vsakem koraku v vašem življenju!
 

 

Individualne prijave, zaključene družbe in podjetja

 

Čas trajanja: od 16-21h z vmesnim odmorom za odlično kavico in rogljiček :)
Cena: 80 EUR / osebo
Število udeleženk: 3 - 10 oseb


Telefon:
Nina - 030 225 225
Neža - 041 568 850   


E mail:
info@ninavidmar.com
neza.perger@gmail.com

 

Za prijavo lahko uporabite tudi prijavni/kontaktni obrazec.

 

 


 

NASLEDNJI DATUMI SEMINARJEV

 

 Prijavo lahko oddate prek posebnega obrazca na spletni strani: www.kreativniseminar.com, prek e-maila info@ninavidmar.com ali po telefonu 030 225 225 (Nina) in 041 568 850 (Neža).

 

 

 


PRETEKLI SEMINARJI

 

 

Tečaj ličenja s priznano make up artistko Nežo Perger. 

 

KDAJ? 25. 11. 17 ob 10h- 14h

KJE? Tehnološki park 24, Ljubljana (parkirišče na voljo na lokaciji)

Kontakt za prijavo: neza.perger@gmail.com ali 041 568 580 Neža Perger

Število udeleženk je omejeno!

10.11.2016 14:17

Pozdravljeni!

 

Obveščamo vas, da bo naslednji Kreativni seminar stilske preobrazbe v četrtek, 10.11. ob 16h. 

 

 

 

Naslednji termin kreativnega seminarja je v ČETRTEK, 07.04.16. Začnemo ob 16h in traja vse do 21h. Vmes imamo premor za kavico. 

Samo še 2 prosti mesti!

 

Seminar vodita:

Nina Vidmar - področje osebnega izgleda

Neža Perger - make up artistka in lepotna strokovnjakinja

  Seminarje vodita: Nina Vidmar (svetovalka za osebni izgled in stilistka) in Neža Perger (make-up artistka)

 

Tudi kot darilni boni za vaše najbljižje!

 Seminarje vodita: Nina Vidmar (svetovalka za osebni izgled in stilistka) in Neža Perger (make-up artistka)

 

Tudi kot darilni boni za vaše najbljižje!

via: Nina Vidmar
28.10.2015 10:08

  Seminarje vodita: Nina Vidmar (svetovalka za osebni izgled in stilistka) in Neža Perger (make-up artistka)

 

Tudi kot darilni boni za vaše najbljižje!

 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih