Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

 

OSEBNO NAKUPOVANJE 

 

'' It's not money that makes you

well-dressed, it's understanding''

                   Christian Dior
 

Nakupujte premišljeno in pametno!

 

 

Si lahko predstavljate, da je vsak kos v vaši omari brezhiben, vam popolnoma ustreza in ste resnično zadovoljni z vašo celotno garderobo? Vse vaše obleke so popolne. Vsi plašči in jakne so brez napak. Vsak kos nakita, ki ga imate, je popoln za vas in naravnost obožujete svoje čevlje! Verjamete ali ne – to je lahko tudi vaša resničnost!

 

Zakaj osebno nakupovanje?

 

Pri Nina Vidmar Image Consulting vemo, da je nakupovanje oblačil pogosto nepotreben stres, še posebej, če ne veste, kaj vam ustreza in kje najti prava oblačila. In če menite, da je osebno nakupovanje samo za nekoga, ki želi prenoviti svojo celotno garderobo, vam moramo povedati, da mnogokrat pomagamo izbrati tudi samo peščico ali celo samo en kos oblačila za posebno priložnost! To je zato, ker vam ne vsiljujemo izdelkov - smo tukaj, da skupaj z vami najdemo in izberemo oblačila, ki so vam všeč, vam pristajajo in vas odražajo na najboljši možen način. Brez kompromisov! Ja, vse se vrti okoli vas in kaj je vam všeč; mi pa vam pomagamo ustvariti vaš želeni videz. Poleg tega smo še posebno dejavni na področju sestavljanja poslovnih izgledov. Radi skrbimo za dober izgled poslovnih ljudi in zagotavljamo, da so na vsakem koraku videti strokovno in zanesljivo.

 

Kdaj je OSEBNO NAKUPOVANJE prava izbira za vas?

 

Če še nikoli niste pomislili na osebno nakupovanje, vam bomo našteli nekaj najpogostejših situacij, ki ste jih zagotovo že kdaj doživeli. Na ta način lahko spoznate, da vam naša pomoč pri nakupovanju lahko še posebej koristi, če:

 

- imate občutek, da kljub polni omari nimate nič za obleči,
- nosite oblačila, ki vam niso najbolj všeč ali jih celo sovražite,
- pogosto kupujete oblačila v afektu – nepremišljeno,
- večkrat nosite ene in iste barve (to je pogosto pri moških, ki po navadi nosijo zgolj črno, temno modro ali sivo),
- menite, da so vaša oblačila zastarela,
- ste se vrnil domov zmedeni in razočarani, ker ste kupili oblačila, ki jih na koncu sploh niste marali in znali vpeljati v svojo obstoječo garderobo,
- potrebujete nasvet o tem, kaj in kako nositi oblačila,
- imate težave z usklajevanjem oblačil in dodatkov,
- niste prepričani o svoji obliki postave in slogu, ki vam ustreza,
- ne veste, kje kupiti oblačila, ki so vam všeč bi jih radi nosili,
- vse trgovine so vam na videz enake in z enakimi oblačili,
- želite videti vitkejši, mlajši in bolj privlačni v vaših oblačilih,
- postanete nervozni, ko gre za nakupovanje oblačil,
- imate težave pri iskanju oblačil, ki se prilegajo vaši obliki telesa in starosti,
- naravnost sovražite nakupovanje oblačil,
- imate veliko oblačil, ki jih boste ‘’nekega dne’’ oblekli (vendar jih nikoli ne),
- kupujete oblačila, ker so vam všeč in ne zato, ker jih potrebujete,
- potrebujete bolj strokoven videz,
- znova in znova kupujete en in isti slog oblačil,
- ste izgubili ali pridobili nekaj kilogramov,
- kupite super oblačila, pa ne veste, kako narediti stajlinge, ki bi izgledali super,
- zaupate mnenju prodajalcev, ki vam samo poskušajo prodati oblačila,
- imate občutek, da ves čas nosite ena in ista oblačila,
- enostavno ne prepoznate, kaj vam ustreza,
- imate slabe nakupovalne navade, ki vas stanejo veliko denarja,
- ste zmedeni zaradi mode in vseh trendov,
- se po porodniškem dopustu vračate v službo in potrebujete stilsko nadgradnjo ali le osvežitev,
- kupite oblačila, ki niso združljiva z oblačili, ki jih že imate doma,
- ste le preveč zasedeni in zadnja stvar, ki jo želite je, da preživite vikend v iskanju oblačil v natrpanih centrih,
- potrebujete nekoga, ki bo za vas izbral najboljša oblačila, brez nepotrebnega stresa,
- morate ustvariti ali izboljšati način oblačenja v vašem podjetju,
- potrebujete pomoč pri izboru poslovne obleke,
- vedno porabite veliko več denarja, kot je bilo prvotno načrtovano,
- že dolgo niste bili po nakupih oblačil,
- niste organizirani kadar se odpravite po nakupih - na koncu traja precej dlje kot ste si to želeli, poleg tega pa porabite še več denarja kot ste si želeli in spet nimate vsega kar potrebujete.

 

Z zgrešenimi nakupi ste ob veliko denarja!

 

Nakupovanje brez razmišljanja in načrtovanja, nakupovanje na razprodajah (samo zato, ker so oblačila znižana) in impulzivno nakupovanje, so samo nekatere od stvari, ki vodijo v nakupe, ki jih v resnici ne potrebujete in tovrstna oblačila na koncu končajo nekje zadaj v omari. In ko pomislite, koliko denarja ste izgubili s takšnimi zgrešenimi nakupi, boste morda želeli strokovno pomoč pri naslednjem nakupovanju. Pri Nina Vidmar Image Consulting, vam lahko pokažemo, kaj manjka v vaši garderobi, kako dobiti najboljše kose in dosežemo primeren slog oblačenja za vas.

 

Pri nakupovanju pomagamo tako ženskam kot tudi moškim. In naš glavni cilj je, da se ljudje počutijo dobro v svojem telesu in so zadovoljni s svojim videzom. Morda menite, da je osebno nakupovanje precej enostavno - to je le nakupovanje za drugo osebo… Kajne? Je tudi nekaj, kar morda niste vedeli - to je nakupovanje, ki vam prihrani čas in denar! Morate vedeti, da nismo tukaj zato, da vam prodamo oblačila ter z namenom, da vas prepričujemo ali samo hvalimo, kako dobro izgledate. Tukaj smo, da vam svetujemo, kaj je najboljše za vašo obliko postave, način življenja in splošni vtis, ki ga želite narediti.

 

Preden se odpravimo po nakupih

 

Začnemo s ključnim stilskim posvetom ter analiziramo vaše značilnosti in karakteristike. To je lahko polno stilsko svetovanje ali pa samo splošen pogovor o tem, kaj si želite. Preden se odpravimo po nakupih, se pogovorimo sledeče:

 

- katere kose oblačil želite kupiti,
- koliko denarja ste namenili nakupu novih oblačil,
- kateri kosi oblačil vam manjkajo v garderobi,
- kako uspešno združiti oblačila, ki jih že imate, z novimi,
- v kakšen namen kupujete nova oblačila.

 

NASVET

 

Za najboljše rezultate priporočamo, da se pred osebnim nakupovanjem odločite za pregled in organizacijo garderobe, kjer pregledamo vsa vaša oblačila in naredimo spisek tistih, ki manjkajo v vaši garderobi. Kako dosežemo razgibane in skladne stajlinge ter kakšen osebni slog bi radi dosegli. Z natančno analizo garderobe bomo sami najlažje določili katera oblačila potrebujete za vaš način življenja.

 

Osebno nakupovanje je ključnega pomena, saj vas bomo naučili, kako pametno izbrati in kupovati oblačila ter kako delati za vas najboljše kombinacije. Prav tako boste izvedeli, da dejansko ne potrebujete veliko oblačil, le prave kose, ki jih združujete na najboljši možni način. Pomembna stvar, ki jo morate vedeti je, da vas bomo vodili in vsakokrat pojasnili, zakaj je določen kos oblačila super za vas in zakaj drugi niso najboljši (nikoli vas ne silimo v nakupe). Osebno nakupovanje po navadi poteka v Ljubljani, vendar pa se lahko opravi tudi v tujini, v kolikor to želite.

 

Osebno nakupovanje vam bo omogočilo, da:

 

- obiščete trgovine na katere prej niste niti pomislili,
- nakupite v okviru vašega želenega proračuna,
- odkrivanje stilov na katere nikoli niste niti pomislil,
- dobite pošteno mnenje o vašem izgledu,
- uživate v družbi in podpori med nakupovanjem,
- pridobite koristne nasvete, ki vas bodo naučili, kako kupovati pametno in na pravi način,
- izveste, kako prenehate s slabimi nakupovalnimi navadami, ki vas samo stanejo veliko denarja - spoznate, kako je potrebno načrtovati svojo garderobo,
- točno veste, kdaj je pravi čas za nakup novih sezonskih oblačil,
- izveste, kako načrtovati in nakupovati osnovne kose oblačil,
- popolno združevanje oblačil z dodatki,
- veste, kje kupiti oblačila, ki pristajajo vaši postavi,
- prihranite denar in čas (brez stresa),
- izveste za katera oblačila je pametno nameniti malce več denarja,
- izveste, kako združevati potiske, teksture in različne stile,
- v nekaterih trgovinah vam lahko priskrbimo določene popuste,
- se iz nakupovanja vrnete domov srečni z vsemi svojimi novimi oblačili, ki jih naravnost obožujete in komaj čakate, da jih oblečete.

 

Popolno osebno nakupovanje

 

Sedaj je pravi trenutek in omenimo, da se lahko odločite tudi za popolno osebno nakupovanje. To torej pomeni, v kolikor ne želite izgubljati časa za nakupovanje in iskanje oblačil, vendar morate ves čas izgledati brezhibno, bomo mi poskrbeli za vse! Izbrali bomo izločiti stile/kroje, potiske, teksture, barve in vse ostalo, samo za vas! Vse, kar morate storiti je, da preizkusite/pomerite oblačila, ki jih izberemo. To pomeni, da vam ni treba prenašati stresa v trgovinah in nakupovalnih središčih – vi oblačila, ki jih izberemo za vas le pomerite. Na ta način ne izgubljajte časa in se ne trudite, da bi našli oblačila in hodili iz ene trgovine v drugo – mi vam jih prinesemo na dom. Popolno osebno nakupovanje je idealno za poslovne ljudi, ki želijo biti popolnoma in vedno urejeni in tudi za vse, ki želijo imeti čas za njim bolj pomembne reči od nakupovanja oblačil. Popolno osebno nakupovanje vas v celoti razbremeni razmišljanja in nakupovanja vaših oblačil, saj vse to naredimo mi namesto vas. Fantastično kajne?

 

Kdaj lahko uporabljamo popolno osebno nakupovanje?

 

Moramo poudariti, da je storitev Popolno osebno nakupovanje na voljo le po opravljenem stilskem svetovanju in podrobnem pregledu vaše obstoječe garderobe. Brez tega popolnega osebnega nakupovanja ni mogoče izvajati, saj vas ne poznamo dovolj. Podrobno moramo poznati vaše želje, potrebe, navade, vaše delo in kakšna oblačila imate doma - samo tako bomo lahko zbrati popolna oblačila za vas in svoje delo opravili na najboljši možen način. Določite lahko tudi letni proračun in kako pogosto želite, da vam priskrbimo nova oblačila. Pri Nina Vidmar Image Consulting bodo poskrbeli za vašo celotno garderobo. Posebno pozornost posvečamo tudi področju poslovnega videza – ustvarjanje in oblikovanje poslovne garderobe ter pravila oblačenja - kar je lahko dobra priložnost za oblikovanje vašega zunanjega videza ali zaposlenih v vašem podjetju.

 

Pri Nina Vidmar Image Consulting bomo prepoznali vaš slog in izbrali samo primerne kose za vašo garderobo. Predlagali vam bomo tudi najprimernejša oblačila za katero koli priložnost in delali v okviru vašega razpoložljivega časa in finančnih zmožnosti.

Na splošno smo svež par oči, ki vam bomo ustvarili osebni slog po vaših merah in ne naših. Vse od brezčasne klasike do novih vročih trendov, izbirali bomo vse od čevljev, nakita do dodatkov - osebno nakupovanje je storitev, ki je prilagojena vam in vašim potrebam. Pri Nina Vidmar Image Consulting vam želimo pokazati nov, kreativen način nakupovanja, zabavno doživetje, ki bo razkrilo nove perspektive vašega nakupovanja. In osebno nakupovanje pri nas je zabavno doživetje ter celovito preoblikovanje vaših dosedanjih navad, ki vas bo naučilo, kako izraziti svoje prednosti na najboljši možen način!

 

 KAM PO ZANIMIVE IN AKTUALNE STILSKE NASVETE?


Kot dodatek vsem tem informacijam, lahko na naši spletni strani spremljate zanimive Stilske nasvete in ideje, ki vam omogočajo redno nadgrajevanje vašega izgleda. Za vas sestavljamo tudi vedno nove in zanimive stajlinge (slike), za trenutke, ko potrebujete navdih in nove ideje za vaš izgled. Morda dobite tukaj tudi kakšno idejo za nakup novih oblačil. Na strani boste našli tudi povezavo na naš neverjetni modni blog, kjer z vami delimo vse skrivnosti in trike dobrega izgleda. Na blogu lahko prebirate tudi različne stilske in zanimive nakupovalne nasvete, ki vam pomagajo ostati na pravi poti in skrbijo za vaš popoln videz. Seveda, ste več kot dobrodošli, da se naročite na naše brezplačne e-novice na blogu. Tako vas bomo po elektronski pošti obvestili o vsaki naši novi objavi.

 

Tukaj si lahko preberete, kaj vse naše stranke pravijo o nas, našem delu in svojih izkušnjah pri tem.

 


 

 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih