Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

 

NEŽA PERGER

Make-up

 

 

“Prepričana sem, da je vsaka ženska lahko boginja, če le neguje v sebi pozitivno energijo in se zaveda lepote, ki ji je dana. Dandanes je vse večkrat pričakovano, da smo urejeni na svojem delovnem mestu, oziroma kadarkoli imamo pred seboj sogovornika, na kateremu želimo pustiti dober vtis. Kljub temu, da pristna lepota vsake ženske izvira iz nje same, lahko z veščinami ličenja in z minimalno uporabo sredstev doseže še boljši izgled, kar navsezadnje vpliva na njeno samozavest. Vse moje znanje in dolgoletne izkušnje ne bi imeli svojega pomena, če ne bi dosegle svojega cilja – da jih delim z vami!”

 

Neža Perger make-up artistka

 

Neža Perger, po svoji osnovni izobrazbi sicer arhitektka, svojo željo po umetniškem izražanju in estetiki že 12 let udejstvuje tudi v svetu ličenja. Poleg ličenja za posebne priložnosti in svečane dogodke, je neprestano prisotna v svetu mode na domačih tleh in v tujini. Njeno delo obsegajo ličenja za modne revije, reklamne spote, fotograranja za modne kataloge, zadnjih 6 let pa je njeno poslanstvo v učenju veščin ličenja in vodenju seminarjev. Umetnica ličenja je v preteklih letih delovala v okviru najbolj priznanih blagovnih znamk kot so: YSL, Lancome in Giorgio Armani v Sydneyu. S poučevanjem na akademiji za vizažiste in vodenjem splošnih tečajev ličenja želi ženske naučiti, kako lahko same dosežejo popoln videz.

 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

E-novice
Vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe. Ob prijavi prejmete tudi naš priročnik Prvi vtis: