Pišite
Instagram
LinkedIN
Facebook

 IDEJE ZA VAŠ POPOLN IN RAZNOLIK IZGLED

 

Ko vam enostavno zmanjka idej za vaš popoln izgled, si pomagajte s sestavljenimi izgledi, ki jih objavljamo. 

 

Moj profil na POLYVORE, kjer lahko najdete povezave za nakup kosov, ki so vam všeč na posameznih slikah! Vse slike so objavljene s Polyvore strani.

 


 

 


 

 Čevlji, več čevljev in še več njih! Nikoli jih ni dovolj in neizmerno obožujemo, ko jih pomerjamo. Za njih bi se odpovedale prav vsemu (vsaj jaz bi) tudi hrani, samo, da dobimo tisti novi par pregrešnih pet. Le kaj je tisto kar nas tako prevzema na njih? Kdo ve... Kakor koli, izbrali smo nekaj modelov, ki so vam na voljo letošnje poletje. 

 

 


 

Ročne ure so vedno nepogrešljiv dodatek k vsakemu izgledu. Ste morda kdaj razmišljale, da bi izbrale kakšno bolj v moškem stilu, kot so nekatere na slikah? Meni osebno so moške ure neprimerljivo bolj všeč od ženskih, pa še bolj edgy so! Prihajata pomlad in poletje, ki sta idealen čas, da pokažete kakšno res zanimivo in posebno uro na svoji roki. Trust me & Go for it!

 

 


 

 Brez nakita si skoraj ne predstavlajmo izgleda kajne? Še posebej v prihajajočih toplih dneh in vročem poletju pre nami. Izbrala sem nekaj res posebnih kosov nakita, ki vam bo zagotovo všeč! Seveda sem izbrala nejveč zlatega nakita, ki je meni tudi najljubši, poleg tega pa je letos izjemno moderen... Okrasite se!

 

 


 

 Le kaj bi brez dobrih starih blazerjev! Si sploh predstavljate, da jih ne bi mogli več nositi? Absolutno moj najljubši kos oblačila in vedno tako zelo nepogrešljiv. Ga še nimate? Skrajni čas, da si omislite ne enega - nekaj njih... Love it! 

 

 


 

 Nežno. Ženstveno. Elegantno. Prefinjeno. Točno tako, kot bi morala biti vsaka ženska... 

 

 


 

 Kaj je to? Osnovni kosi, ki naj se znajdejo tudi v vaši garderobi! Nepogrešljivi in polni ustvarjalnih možnosti. Razmislite malce o tem, da jih vpeljete v svoje življenje.  

 

 


 

 Rože na vsakem koraku. Ali je še kakšen boljši trenutek kot je prihajajoča pomlad, da se odločite za cvetlične vzorce pri svojem izgledu? Tako zelo ženstveno in sveže!

 

 


 

 

Oddaj povpraševanje

info@ninavidmar.com

+386 (0) 30 225 225

 

 


 

E-novice
Vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe. Ob prijavi prejmete tudi naš priročnik Prvi vtis: